Lesaanbod

Woonkamer Qigong

Wilt U in een informele sfeer kennis maken met de bewegingen en de leer van Zhineng Qigong? Dan is het mogelijk dat ik bij U thuis een les verzorg waarin U ongedwongen de energieoefeningen kunt ervaren samen met Uw familie of vrienden. Dit kan natuurlijk ter ontspanning éénmalig zijn. Of een informeel opstapje naar de Basiscursus van Zhineng Qigong.

Wanneer U interesse heeft in deze woonkamerqigong kunt U contact met mij opnemen of indien U er meer over wilt weten schroom dan niet en bel me even op of stuur een mailtje naar: susanqigong@hotmail.nl

Bedrijven Qigong

Zoals energie opgewekt wordt uit de natuur door windmolens. Zoals het zonnelicht omgezet wordt in stroom. Zo ook stroomt de energie door ieders lichaam van Uw medewerkers en daarmede bepaalt hun energie de harmonie, eenheid en een positief verloop van de processen in Uw bedrijf. Voor een optimale prestatie, zowel persoonlijk als zakelijk, is een harmonische samenwerking van essentieël belang. Niet opereren enkel vanuit je eigen optiek, maar als een team samenspannen voor hetzelfde doel, een positief resultaat!

Teamleden op Uw werkvloer die vanuit openheid met elkaar communiceren, die met ideeën durven te komen en zich in die mate thuis voelen binnen het team dat ze het ook durven toe te geven wanneer ze het niet bij het rechte eind hadden. Gewoon werknemers die zichzelf durven te zijn in de groep. Dan spreek je van een team.

Is er bij Uw personeel nog wat te halen op dit gebied? Wenst U een team dat opereert als een eenheid, samen sterk staat om de klussen in Uw bedrijf te klaren? Dan kan ik op Uw verzoek een Zhineng Qigong les komen verzorgen op Uw bedrijf, voor U en Uw medewerkers. Bij zo’n les beginnen we met het opzetten van een krachtig energieveld waarin iedereen met elkaar verbonden is. Vervolgens vertel ik wat over energie en wat dit doet met je lichaam, maar ook met je geest. En wat dit te maken heeft met je functioneren en hoe je op de ander reageert. Dat kan dus op de werkvloer je collega zijn, maar thuis je partner of de kinderen. Vervolgens zullen we in een ongedwongen sfeer samen de basisoefening van  Zhineng Qigong uitvoeren en sluiten we de les af met de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

DE ENERGIE IN UW BEDRIJF VANUIT EEN ANDERE HOEK BELICHT! Wanneer U interesse heeft in deze bedrijvenqigong kunt U contact met mij opnemen of indien U er meer over wilt weten schroom dan niet en bel me even op of stuur een mailtje naar: susanqigong@hotmail.nl

Lesrooster basiscursus Zhineng Qigong;

bestaat uit 6 lessen van 1 uur en een kwartier

Iedereen kan met deze beginnerscursus meedoen waarin je de basisoefening, LCUP, van de bewegingsleer aangeleerd krijgt. Verder maken we ook kennis met de overige oefeningen en ontspanningsoefeningen. Daarnaast krijg je een CD om iedere dag thuis te oefenen om te ervaren wat de oefeningen met je doen.

Investering:

  • Basiscursus: € 75,- per persoon.
  • De kosten van een CD voor thuisbeoefening zijn inbegrepen.

Zie voor de actuele lestijden het inschrijfformulier welke je onder het kopje lesaanbod kunt vinden.

Indien je de basiscursus niet hebt gevolgd of wanneer ik deze op dit moment niet aanbied, is het geen enkel probleem om deel te nemen aan de wekelijkse doorlopende trainingen.
In die lessen spreek ik de bewegingen geheel door en leid ik je duidelijk door de oefeningen heen. Hierdoor kun je als beginnende Qigonger gemakkelijk instromen en ook deelnemen aan deze lessen. Tevens is er de mogelijkheid om een CD aan te schaffen zodat je ook thuis met de geleerde oefeningen aan de slag kunt.

Lesrooster wekelijkse lessen Zhineng Qigong;

bestaat uit doorlopende wekelijkse trainingen van steeds 1 uur en een kwartier

Als je de basiscursus Zhineng Qigong hebt gevolgd kun je doorstromen naar doorlopend trainen. Om je verder te bekwamen in de kunst van energiebeoefening en de paden in je lichaam te openen.

Investering:

  • Kosten voor deelname zijn €   110,00. Je ontvangt dan bij de eerste les een kaart voor 10 lessen. Deze kaart is vervolgens 3 maanden geldig. Aansluitend kun je doortrainen door aanschaf van een nieuwe lessenkaart.

Zie voor de actuele lestijden het inschrijfformulier welke je onder het kopje lesaanbod kunt vinden.

Indien je nieuwsgierig bent naar Zhineng Qigong, kom dan gerust, en probeer eens zo’n 10 – lessenreeks. Zie wat het mogelijk voor jou en je gezondheid kan betekenen.

Cursuslocatie:
Een zeer geschikte bovenverdieping met ontvangst- en theeruimte voor éénieder die ter ontspanning nog een kopje thee wil nuttigen of alvast tot rust wil komen voor een ontspannen Zhineng Qigong les.
ADRES: Kuilenhurk 14 te Vessem

ROUTE: Vanaf de doorgaande weg die ook Kuilenhurk genoemd is haaks de bocht om na Kuilenhurk 12 (Vergaderboerderij De Luwte). Zo kom je aan de achterzijde van De Luwte en recht tegenover de parking van die vergaderruimte bevindt zich een bosweg. Hier vind je de woning aan de Kuilenhurk 14, te weten het tweede huis aan de rechterkant. Binnenkomst via de blauwe garagedeur.

Aanmelden: Kan telefonisch, per e-mail (zie contactinformatie) of per inschrijvingsformulier.

 

vlinderVLINDER 

Als je eenmaal beseft dat de weg het doel is
en dat je altijd op de weg staat,
niet om een doel te bereiken
maar om te genieten van haar schoonheid en wijsheid.

Dan stopt het leven een taak te zijn
en wordt alles natuurlijk en simpel.

Het leven op zichzelf extatisch als de pracht van een vlinder.